Monday, April 5, 2010

как да организираме бебешките дрехи

Ако имате радостта да подготвяте стая за бъдещия ви наследник, то несъмнено едно от основните решения, които трябва да вземете, е къде да съхранявате всички онези малки по размер, но в същото време многобройни бебешки дрешки и принадлежности. Може би най-удачният вариант е това да стане в голям, висок гардероб или още по-добре във вграден дрешник (ако имате възможност за вграждане).
Високият гардероб ще ви помогне да оптимизирате пространството и ще можете да съберете бебешките принадлежности на едно място, вместо в няколко шкафа, заемащи място из стаята. Освен това лесно ще можете да ограничите достъпа на проходилото бебе до съдържанието на гардероба или дрешника като го заключвате.
Гардеробът е добре да има множество рафтове и отделения, както и място, където можете да поставите закачалки. Кутиите за съхранение са много подходящи за дрехи, дребни предмети и играчки. Белите плетени кошници, които се виждат на снимката, са не само практични, но и са много красиви. Ние успяхме да открием не точно същите като тези, но много приличащи на тях, в няколко различни размера в магазин JYSK, до магазин ХИТ в жк. Младост. Много добър избор от кутии и кошници има и в магазин COMO. Платнените етажерки за окачване ще ви помогнат за по-добрата организация. От вътрешната страна на вратите можете да закачите висящи „джобове“ за съхранение. Този гардероб ще може да се използва и по-късно, когато детето порасне. Най-добрият вариант е, ако имате възможност да направите вградена ниша в бебешката стая, спестявайки по този начин място и свеждайки опасните ръбове до минимум.